Empresa de mudances Andorra

Som una empresa de mudances i transports nacionals i internacionals d'Andorra. Espanya, França, Portugal, Suïssa, Noruega ... Tu decideixes.

SERVIFLASH MUDANCES

Hola, em dic Marcos, en aquest espai vull explicar-te com va sorgir Mudances ServiFlash. Fa temps que em rondava pel cap la idea de crear la meva pròpia empresa, li vaig donar voltes a molts projectes fins que vaig donar amb la idea perfecta per a la meva: una Empresa de Mudances i transports nacionals i internacionals d’Andorra.

Al principi va ser un gran desafiament i no sabia amb seguretat si havia triat bé. No obstant això, les coses es van anar donant de tal manera que en aproximadament uns 4 anys la flota que tenia havia passat d’1 a 9 vehicles i de tenir 2 empleats a 10. Així, ens convertim en una de les millors empreses de mudances nacionals i internacionals del país. Els clients satisfets són els qui ens recomanen entre els seus amics. I això m’indicava que anàvem bé!

Marcos, ServiFlash

empresa de mudances andorra

La nostra empresa de Mudances a Andorra

Som una empresa de referencia en el sector de les Mudances. Perquè tenim una bona experiència tant en mudances internacionals com nacionals. També tenim un equip molt professional, un bon preu i sobretot un tracte amable amb el client.

El nostre equip

És molt important comptar amb un equip segur i eficaç. No només l’equip humà, dels qui estem molt contents, si no també de la flota! Comptem amb furgonetes, furgons i camions que s’adapten perfectament a les necessitats que ens han anat presentant els nostres clients.

Ara puc parlar d’un gran equip, el de Mudances ServiFlash, en la qual tots els treballadors formen part important a l’hora de fer tasques de les Mudances i transports.

“Los chicos” així anomenem als operaris del nostre equip. Ens han acompanyat en aquesta empresa de mudances nacionals i internacionals d’Andorra.

La nostra forma de treballar

Estem molt contents de l’equip amb el qual treballem. És cert que la flota és molt important per al desenvolupament de la nostra labor, però els nois ho són encara més, ja que són el capital humà, servicial i dedicat que aporta gran valor a l’empresa. Des d’un primer moment es va establir una forma de treballar en equip, seriosa i professional; però alhora agradable.

Ens agrada treballar en harmonia, amb respecte i dedicació. Saber que entre ells poden comptar l’un amb altre, és molt important fins i tot per la seva seguretat. Ells són grans professionals, estan capacitats i preparats. Nosaltres només els reunim en un mateix equip. Formem una empresa, en gran part, gràcies a ells.

Empresa de confiança

Cuidem bé de les pertinences

El millor preu

Professional i amable amb el client

Està interessat? Calcula ara el teu pressupost!