Pressupost mudança Andorra

Què hem de tenir en compte per fer el pressupost?

En aquest pressupost de mudança d’andorra s’inclou l’embalatge durant el trasllat del mobiliari. Es contemplen pis de 2 habitacions amb “Mobiliari habitual d’habitatge”, és a dir, dos llits, armari, calaixera, taules de nit, roba, un saló amb: taula de menjador, cadires, TV, sofàs, moble/prestatgeria de saló i en la cuina: parament, nevera, cuina, taula i cadires. Gestionem els permisos per a aparcar durant la càrrega i descàrrega en la via pública. Material de rebuig: si vostè gestiona la descàrrega en l’abocador públic, només es cobrarà el desplaçament, si la gestió l’hem de realitzar nosaltres s’ha de contemplar el preu del mateix (públics o privats). Els preus facilitats en aquest pressupost de mudança d’Andorra són aproximats.

Esperem haver estat d’ajuda! Si tens dubtes contacta’ns.

Preu mudança Andorra

En primer lloc es te en compte el preu. Per tant el cost de la mudança es un factor molt important a l’hora de prendre una decisió. Nosaltres ens ajustem en preu i mantenim la professionalitat donant el millor servei.

Ja que molta gent decideix emportar-se lo més petit deixant lo gran per nosaltres, fet que redueix molt el cost del pressupost.

Necessites un pressupost ràpid?

Si necessites una pressupost aproximat per fer la teva mudança a Andorra, aquest es el lloc ideal. Podràs calcular al moment el cost de la teva mudança a Andorra.

Pressupost Mudança Andorra