Mudances Internacionals i Nacionals

Mudances Internacionals i Nacionals. Oferim un servei de Mudances i Transports integral. A l’hora de fer una mudança son molts els punts que s’han de tenir en compte per a fer un trasllat ben fet. Amb Serviflash estalviaràs diners, temps i sobretot mals de caps.

No et preocupis de res, nosaltres t’oferim una àmplia gamma de serveis per a la teva mudança:

Ja siguin mudances nacionals, internacionals, trasllats…

Mudances ServiFlash t’ofereix una varietat de serveis on t’ajudarem a contemplar tots els detalls i proporcionar-te una nova experiència en la teva mudança.

Si teniu dubtes, contacteu-nos aqui!

Mudances Internacionals

Transports i Mudances Internacionals

MUDANCES INTERNACIONALS

Ens encarreguem dels tràmits necessaris per a que puguis fer la teva mudança a qualsevol país d’Europa.

Embalatge Mudances

EMBALATGE

També estem especialitzats en l’embalatge de mobiliari. Tenim cura de les vostres pertinències, i sobretot en la manipulació de les coses més delicades. Ja siguin equips informàtics, caixes fortes, cristalleria, entre d’altres.

Trasllat

TRASLLAT

Tenim cura de les vostres pertinències, i sobretot en la manipulació de les coses més delicades. Ja siguin equips informàtics, caixes fortes, cristalleria, entre d’altres.

Mudances Andorra

MUDANCES NACIONALS

Necessites una mudança a Andorra? Tenim el personal qualificat i els vehicles necessaris per fer la mudança que necessites..

Buidatge Cases

BUIDATGE

A més fem buidatge de pisos, cases, locals, i també d’oficines, en menys de 24 hores. Si necessites buidar el teu immoble ràpidament i amb tota la professionalitat, no dubtis en contactar-nos.

Transport

TRANSPORT

En conclusió li oferim un servei integral de mudança. Ja sigui per a fer Mudances internacionals o bé nacionals. A més a més disposem de camions i furgonetes de diferents capacitats.