Embalatge

EMBALATGE Durant la mudança, feta per Mudances Servi Flash Andorra cada moble o pertinença traslladada requereix un embalatge personalitzat. Els professionals de Mudances Servi Flash Andorra seleccionen l'embalatge més apropiat segons el tipus de servei i objectes transportats. Tenim a la seva disposició una àmplia gamma de caixes de cartró.

EMBALATGE Durant la mudança, feta per Mudances Servi Flash Andorra cada moble o pertinença traslladada requereix un embalatge personalitzat. Els professionals de Mudances Servi Flash Andorra seleccionen l’embalatge més apropiat segons el tipus de servei i objectes transportats. Tenim a la seva disposició una àmplia gamma de caixes de cartró.

EMBALATGE  Durant la mudança, feta per Mudances Servi Flash Andorra cada moble o pertinença traslladada requereix un embalatge personalitzat. Els professionals de Mudances Servi Flash Andorra seleccionen l’embalatge més apropiat segons el tipus de servei i objectes transportats. Tenim a la seva disposició una àmplia gamma de caixes de cartró.