Muntatge

MUNTATGE  Contem amb muntadors professionals i qualificats especialitzats en aquestes tasques, que s'encarregaran de desmuntar tots els seus mobles i deixar-los perfectament muntats novament en el nou habitatge o oficina. Mudances Servi Flash Andorra realitza les mudances de forma senzilla, buscant sempre les necessitats reals i complint amb elles. Els nostres professionals també realitzen ajustament de mobles quan és necessari.

MUNTATGE Contem amb muntadors professionals i qualificats especialitzats en aquestes tasques, que s’encarregaran de desmuntar tots els seus mobles i deixar-los perfectament muntats novament en el nou habitatge o oficina. Mudances Servi Flash Andorra realitza les mudances de forma senzilla, buscant sempre les necessitats reals i complint amb elles. Els nostres professionals també realitzen ajustament de mobles quan és necessari.

MUNTATGE  Contem amb muntadors professionals i qualificats especialitzats en aquestes tasques, que s’encarregaran de desmuntar tots els seus mobles i deixar-los perfectament muntats novament en el nou habitatge o oficina. Mudances Servi Flash Andorra realitza les mudances de forma senzilla, buscant sempre les necessitats reals i complint amb elles. Els nostres professionals també realitzen ajustament de mobles quan és necessari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *