Muntatge

MUNTATGE  Contem amb muntadors professionals i qualificats especialitzats en aquestes tasques, que s'encarregaran de desmuntar tots els seus mobles i deixar-los perfectament muntats novament en el nou habitatge o oficina. Mudances Servi Flash Andorra realitza les mudances de forma senzilla, buscant sempre les necessitats reals i complint amb elles. Els nostres professionals també realitzen ajustament de mobles quan és necessari.

MUNTATGE Contem amb muntadors professionals i qualificats especialitzats en aquestes tasques, que s’encarregaran de desmuntar tots els seus mobles i deixar-los perfectament muntats novament en el nou habitatge o oficina. Mudances Servi Flash Andorra realitza les mudances de forma senzilla, buscant sempre les necessitats reals i complint amb elles. Els nostres professionals també realitzen ajustament de mobles quan és necessari.

MUNTATGE  Contem amb muntadors professionals i qualificats especialitzats en aquestes tasques, que s’encarregaran de desmuntar tots els seus mobles i deixar-los perfectament muntats novament en el nou habitatge o oficina. Mudances Servi Flash Andorra realitza les mudances de forma senzilla, buscant sempre les necessitats reals i complint amb elles. Els nostres professionals també realitzen ajustament de mobles quan és necessari.