Transport

TRANSPORT  Segons quina sigui la destinació final del trasllat, Mudances Servi Flash Andorra li pot oferir un servei de transport nacional i internacional. Disposem de camions i furgonetes de diferent capacidad, les quals s'escullen segons el tipus de treball i pertinences a transportar.  En cas que sigui necessari, el nostre equip pot gestionar i coordinar el treball utilitzant altres medis de transport.

TRANSPORT Segons quina sigui la destinació final del trasllat, Mudances Servi Flash Andorra li pot oferir un servei de transport nacional i internacional. Disposem de camions i furgonetes de diferent capacidad, les quals s’escullen segons el tipus de treball i pertinences a transportar. En cas que sigui necessari, el nostre equip pot gestionar i coordinar el treball utilitzant altres medis de transport.

TRANSPORT  Segons quina sigui la destinació final del trasllat, Mudances Servi Flash Andorra li pot oferir un servei de transport nacional i internacional. Disposem de camions i furgonetes de diferent capacidad, les quals s’escullen segons el tipus de treball i pertinences a transportar.  En cas que sigui necessari, el nostre equip pot gestionar i coordinar el treball utilitzant altres medis de transport.